Роденденски подарок од Тезоро

По повод 5-годишнината од нашето постоење, тимот на Тезоро Ви подарува вредносен ваучер од 10% ПОПУСТ кој важи за било какво купување од Тезоро до 01.05.2017 година.
Се што треба да направите е да ги внесете Вашите податоци (Име, Email и телефон за контакт), а ние ќе Ве контактираме кога Вашиот ваучер ќе биде подготвен за да го подигнете во Тезоро.